Metsästysmatkaehdot

LUE HUOLELLA!

VAKUUTUS
Suosittelemme metsästysmatkalaisille sellaisen matkavakuutuksen ottamista, joka sisältää matkan peruutusvakuutuksen, kattaa matkustajan sairastumisen ja loukkaantumisen sekä sisältää kotiuttamiskulut.

TILAUS JA MAKSUT
Matkavaraus vahvistetaan maksamalla Fin-Africa Travelin perimä ennakkomaksu, jolloin syntyy näiden matkaehtojen mukainen matkasopimus. Matkahinnan loppuerä on maksettava viimeistään 180 vrk ennen lähtöä.

PERUUTUS
Jos peruutat matkan vähintään 180 vrk ennen lähtöä, varausmaksu palautetaan. Palvelumaksuna peritään tällöin €90. Mikäli matkan peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 180 vrk ennen lähtöä, maksuja ei palauteta.
Mikäli matkakohteesta esiintyy sotatoimia, luonnonmullistuksia tai vaarallisia kulkutauteja ennen matkaa tai muusta syystä matkan toteuttamiselle on ns. ylivoimainen este, on Fin-Africa Travelilla oikeus peruuttaa matka. Tällöin matkan koko hinta maksetaan takaisin.

MATKAN KESKEYTYS
Jos matkustaja lähtee metsästysalueelta ennen sovittua lähtöaikaa, ei käyttämättömistä palveluista maksettua hintaa palauteta.

HINNANMUUTOKSET
Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja milloin tahansa, ei kuitenkaan myöhemmin kuin 30 päivää ennen matkaa, vastaamaan kuljetuskustannusten, verojen, tullimaksujen, valuuttojen tai muiden palvelumaksujen tasossa tapahtuneita muutoksia.

JÄRJESTELYPALKKIO
Riipumatta matkakohteesta ja osallistujien lukumäärästä veloitetaan €90 per metsästäjä

ASEIDEN JA AMMUSTEN KULJETTAMINEN
Metsästäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki lainsäädännön vaatimat voimassaolevat asekantoluvat.

Metsästäjät voivat ottaa mukaan omat kiväärinsä ja 100 ammusta kutakin kaliiperia. Vain yksi kivääri kullekin kaliiperille on sallittu. Lentoyhtiö sallii 5kg ammuksia matkustajaa kohti, ammuksia ei saa kuljettaa käsimatkatavaroissa. Ase kuljetetaan kovassa kuljetuslaatikossa ja ammuksia pitää olla lukitavassa metalli laukkussa. Ylimääräiset ammukset on lähetettävä lentorahtina. Muista että matkatavaroiden yhteispaino ei saa ylittää 20 kg.

Metsästäjät saavat kivääreilleen poliisin vientiluvan lentokentällä. Mukana on oltava passi, lentolippu, aseenkantolupa, järjestäjän kutsukirja. Hae Tullilta (HKI-VANTAA tulo-aula 3 alakerrassa) leimalla varustettu lappu aseen maastaviennistä.

Mikäli aseet eivät saavu matkan määränpäähän aikataulun mukaisesti tai lentoyhtiö kieltäytyy aseiden kuljettamisesta Fin-Africa Travel’ista riippumattomasta syystä, ei matkaa voi keskeyttää eikä tapahtuneesta vaatia korvausta. Metsästäjä voi vuokrata aseita järjestäjältä kunnes omat aseet saapuvat.

TROFEITTEN MAAHANTUONTI
Fin-Africa Travel ei ota vastuuta asiakkaidensa metsästämän riistan trofeiden maahantuonnista. Fin-Africa Travel auttaa ja antaa neuvoja, kunnes trofeet ovat Suomessa.

TERVEYSVAATIMUKSET
Etelä-Afrikassa metsästys tapahtuu alueilla missä ei ole malariaa eikä keltakuumetta. Mosambikissa metsästäjä tarvitsee sekä malarian estolääkityksen että keltakuume rokotuksen ja myös kansainvälisen rokotuskortin. Lisätietoja saat lääkäriltä tai terveysviranomaiselta. (www.rokotus.fi) Rokotuksista huolehtiminen ja ajantasaisen tiedon selvittäminen on matkustajan vastuulla.

Metsästysmatkat vaativat jonkin verran hyvää kuntoa ja terveyttä ja matkustajat osallistuvat matkalle omalla vastuullaan. Fin-Africa Travel suosittelee oman terveydentilan arviointia ennen matkalle osallistumista. Ota matkalle aina mukaan omat lääkkeet alkuperäispakkauksissa ja kerro ennen matkaa sairauksistasi ja allergioistasi.

Vielä kysymyksiä? Ota heti yhteyttä 050 362 7045 tai metsastys(at)pp.inet.fi